Ga naar de inhoud

ONTSTAAN DOOR ONZE PASSIE VOOR KOKEN

Meer over ons

Over Cogge Culinair catering

Wij zijn Bert Braas en Riet Veldhuisen, woonachtig in de gemeente Koggenland. Wij hebben als collega’s jaren in de acute gezondheidszorg samengewerkt, met veel toewijding en plezier. Onze passie is koken en andere te verrassen. Daarom zijn wij dit jaar een catering service gestart om op deze manier leuke en vooral smakelijke momenten te verzorgen.

Als u een catering (diner of ontbijt) bij ons besteld gaan we samen kijken wat de wensen zijn en wat er mogelijk is op de locatie. Samen komen we er altijd uit. En, wij houden van een uitdaging!

Kwaliteit

Cogge Culinair Catering is een samenwerking van mensen met een passie voor koken. Cogge Culinair Catering biedt kwaliteit, eerlijke en verse (streek)producten en verrast de klant met heerlijke maaltijden en smakelijke ontbijtjes.

Logo Cogge Culinair Catering

cogge culinair catering ontbijtservice

Cogge Culinair Catering gebruikt met trots de gans als logo.
De gans is het dorpswapen van Oudendijk, de plaats van waaruit Cogge Culinair Catering is begonnen. Die gans staat ook voor zuiverheid, betrouwbaarheid, creativiteit en bescherming; eigenschappen waaraan wij onze gerechten en de relatie met onze klanten willen spiegelen.

“… Geweldig, wat een lekker eten. En het wordt gewoon keurig aan huis bezorgd. Wat een luxe, bedankt!”
Marjan Koster – Enkhuizen

“… Het was een enorme verrassing, het diner, en wat hebben we met elkaar een heerlijk avond gehad. We konden zo aanschuiven!”
Jan Vertelman – Wervershoof